Antena Meniu Search
x

Botoșănean dus la Psihiatrie, după ce a furat un portofel cu polițiștii lângă el

Un bărbat din Botoșani a ajuns la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean după ce a încercat să fure un portofel sub ochii polițiștilor. Prins în flagrant, hoțul a devenit agresiv.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.01.2020, 15:44

Botoșănean prins la furat în centrul orașului
Bărbatul a fost dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgență "Mavromati" - monitorulbt.ro

Un bărbat din Botoșani a ajuns la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean după ce a încercat să fure un portofel sub ochii polițiștilor. Prins în flagrant, hoțul a devenit agresiv.

Individul de 37 de ani din municipiul Botoșani a avut o idee cel puțin neinspirată. Duminică, pe 26 ianuarie, s-a hotărât să dea o lovitură chiar în Piața centrală a orașului. Mai exact, să subtilizeze un portofel.

Lucrurile nu au mers prea bine. Chiar în timp ce se străduia să sustragă portmoneul din buzunarul unui tânăr neatent, bărbatul a fost observat de un echipaj din cadrul Poliției din Botoșani.

Pus în fața faptului împlinit, botoșăneanul a devenit agresiv, moment în care agenții l-au încătușat, într-un final fiind internat Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgență "Mavromati".

Potrivit monitorulbt.ro bărbatul a fost acuzat de tentativă de furt și urmează să fie cercetat penal.

Femeie din Botoșani, agresată în scara blocului

Tot în cursul zilei de duminică, 26 ianuarie, o femeie din Botoșani a avut parte de o sperietură groaznică, după ce un bărbat a urmărit-o şi a agresat-o într-un bloc din centrul oraşului.

Individul de 29 de ani a intrat după ea în lift şi a început să facă gesturi de natură sexuală, apoi a fugit.

Speriată, femeia i-a povestit totul soţului, care a plecat în căutarea agresorului. Nu l-a găsit aşa că a alertat poliţia. Bărbatul a fost prins în cele din urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Botoșănean dus la Psihiatrie, după ce a furat un portofel cu polițiștii lângă el