Antena Meniu Search
x

Prima faptă bună a boxeurului care a bătut un medic. Ana, o tânără paralizată de trei ani, a primit 1.000 de euro

Proces cu final neaşteptat la Iaşi! Un boxer care a băgat în spital un medic, după un conflict pe stradă, a fost iertat de victima sa, cu două condiţii. Să nu mai fie violent şi să facă două fapte bune, înainte de Crăciun

Vezi și

Proces cu final neaşteptat la Iaşi! Un boxer care a băgat în spital un medic, după un conflict pe stradă, a fost iertat de victima sa, cu două condiţii. Să nu mai fie violent şi să facă două fapte bune, înainte de Crăciun. Agresorul medicului a donat câte o mie de euro în conturile a două tinere bolnave, pentru ca acestea să continue tratamentele şi investigaţiile medicale de care au nevoie.

Ana Maria Tănasă este paralizată de trei ani, după ce un şofer a lovit-o pe o trecere pentru pietoni. Avea 15 ani atunci. Soţii Maria şi Ştefan Olariu îi sunt părinţi de suflet. O cresc de la doi ani ca pe copilul lor. Ajutorul venit în prag de Crăciun înseamnă mai multe ore de terapie pentru ca Ana să poată merge din nou. Înainte de accident, adolescenta iubea sportul şi dansul.

Pentru Ana Maria Tănasă, boxerul din Iaşi care, într-un moment de furie, l-a bătut în plină stradă pe medicul din Iaşi Daniel Rusu, a făcut prima faptă bună.

Iulian Cosmei i-a trimis Anei o mie de euro ca să-şi poată continua, pentru cel puţin o lună, terapia de recuperare. În schimbul faptei bune, sportivul a fost iertat de o pedeapsă a instanţei şi de plata unor eventuale despăgubiri.

În 2015, medicul pe care l-a lovit a avut nevoie de trei operaţii ca să-şi revină. Cu toate acestea, a avut putere să-şi ierte agresorul, iar din suferinţa lui să facă bine altora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua faptă bună făcută de boxerul care a scăpat de proces a fost tot un ajutor de o mie de euro pe care l-a dat unui medic rezident din Iaşi, diagnosticat cu tumoră cerebrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Prima faptă bună a boxeurului care a bătut un medic. Ana, o tânără paralizată de trei ani, a primit 1.000 de euro