Antena Meniu Search
x

Anul acesta se poartă brazii neconvenţionali, făcuţi din pahare de plastic, cărţi sau... PET-URI

Aşa au decretat mai mulţi studenţi din Galaţi, care au realizat nişte pomi cu totul ieşiţi din comun. I

Vezi și

Cel puţin aşa au decretat mai mulţi studenţi din Galaţi, care au realizat nişte pomi cu totul ieşiţi din comun. Iar pentru asta au folosit PET-uri, pahare de plastic, cărţi, lemne, metal şi zeci de alte elemente neobişnuite la care nimeni nu-şi putea imagina că pot fi folosite la realizarea unui pom de Crăciun.

Un brad rezistent. Se numeşte "Engine Power" şi este realizat din componente auto ale unor mărci de autoturisme de prestigiu. 

Iar cu ajutorul pieselor, studenţii au împodobit pomul de Crăciun. 

Brăduţul mecanic n-a fost singura vedetă. Lângă el şi-au făcut apariţia pomi care mai de care mai neconvenţionali. 

Pe lângă elementele inedite din care sunt confecţionate, fiecare brad a venit însoţit de un mesaj. 

Şi de multă imaginaţie. Însă rezultatele au fost pe măsură. Aşa că vizitatorii au venit să-i admire, însă se gândesc şi să cumpere. Mai ales că banii merg către o cauză nobilă. 

Catalin Fetecau - prof. Fac Inginerie Galati: "Anul acesta, suma rezultată în urma vânzării acestor brazi se va îndrepta către nicolas, un elev care are nevoie de ajutor medical."

În total, 38 de brăduţi vor fi scoşi la licitaţie. Anul trecut, în cadrul aceluiaşi eveniment, cel mai scump pom de Crăciun s-a vândut cu 1500 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Anul acesta se poartă brazii neconvenţionali, făcuţi din pahare de plastic, cărţi sau... PET-URI