Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Accident GRAV pe A2. Sunt 60 de victime, dintre care trei decedate, şi 29 de maşini implicate. Imagini CUMPLITE de la faţa locului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Vezi și

UPDATE 12:30 Prefectul judeţului Călăraşi: Sunt 60 de victime dintre care trei decedate şi 29 de maşini implicate în accidentul de pe A2.

"În acest moment au fost implicate un număr de 29 de autovehicule. Victime, totalul lor, a fost de 60 dintre care trei, decedate. 16 dintre victime au fost evaluate şi au refuzat transportul către unităţile spitaliceşti. 41 de persoane au fost transportate către spitalele din zonă. Planul roşu l-am activat la propunere inspectorului şef care, de îndată, m-a anunţat despre producerea accidentului”, a declarat George Iacob, prefectul judeţului Călăraşi prezent la locul accidentului.

Poliţiştii fac, sâmbătă, măsurători astfel încât să stabilească toată dinamica accidentului.

"În acest accident au fost implicate 29 de vehicule. Din primele cercetări a rezultat faptul că cauza principală pentru care s-a produs accidentul este neadaptarea vitezei la condiţiile meteo rutiere. O ceaţă foarte densă, cu o vizibilitate sub 20 de metri”, spune comisarul-şef George Grigore, director adjunct al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română.

Una dintre ipotezele anchetei este că o maşină a ieşit din parcarea de la kilometrul 67 fără ca şoferul să se asigure. Grigore mai spune că accidentul de sâmbătă este cel mai grav eveniment rutier care s-a produs vreodată pe Autostrada Soarelui.

UPDATE 12:00 Raed Arafat: Sunt trei persoane decedate în accidentul de pe A2. Nicio victimă nu se mai află la locul accidentului

Secretarul de stat în MAI, dr. Raed Arafat, spune că toate victimele accidentului de pe A2 au fost preluate de ambulanţe şi transportate către spitalele din Bucureşti şi Călăraşi, fiind trei persoane decedate şi 39 rănite.

DSU a pus la dispoziţie două numere de telefon pentru rudele victimelor: 021.26.48.515 şi 021.26.48.516.

UPDATE 11:00 Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a precizat că este vorba de trei persoane decedate și 39 rănite.

UPDATE 10:30 Toate spitalele de urgenţă din Bucureşti au fost prealertate după accidentul în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, soldat cu patru persoane decedate şi 35 de răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 09:50 "Avem deja patru decedati, nu mai sunt persoane incarcerate. S-a activat planul rosu", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu. Potrivit aceleiași surse, 32 de persoane au fost rănite.

Citeşte şi TRAGEDIE A2: “Este cel mai grav accident de când a fost deschisă autostrada A2”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Vezi şi TRAGEDIA de pe Autostrada Soarelui, în imagini ÎNGROZITOARE: 3 morţi, 36 de răniţi, 15 maşini implicate (FOTO)

Potrivit primelor informații, 10 oameni au fost răniți.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată.

Totodată, recomandă celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » BREAKING NEWS: Accident GRAV pe A2. Sunt 60 de victime, dintre care trei decedate, şi 29 de maşini implicate. Imagini CUMPLITE de la faţa locului