Antena Meniu Search
x

Curs valutar

NAVĂ MILITARĂ RUSEASCĂ SCUFUNDATĂ în MAREA NEAGRĂ! Cargoul cu care s-a ciocnit plecase din ROMÂNIA!

O navă de recunoaştere rusească s-a scufundat în Mare Neagră, în urma coliziunii cu un cargou plecat din România. Nava plecată din Constanţa trasporta oi din România către Iordania. 

de Redactia Observator

la 27.04.2017 , 21:27

O navă de recunoaştere rusească s-a scufundat în Mare Neagră, în urma coliziunii cu un cargou plecat din România. Nava plecată din Constanţa trasporta oi din România către Iordania. 

Update 17:45 Vasul cargo Youzarsif H implicat într-o coliziune cu o navă rusă de spionaj, în largul coastei Istanbulului, plecase miercuri din portul românesc Midia, potrivit traseului publicat de Marinetraffic.com, citat de News.ro

Vasul, care transporta oi, urma să ajungă la Aqaba (Iordania) pe 3 mai. Nava, sub pavilion Togo, are 81 de metri lungime, o capacitate de 2.418 tone şi a fost construită în 1977.

Vezi și

Coliziunea ce a avut loc la 29 de kilometri distanţă de oraşul Kilyos, pe coasta Mării Negre, la nord de Istanbul, a fost provocată de ceaţa densă şi de vizibilitatea redusă, a anunţat agenţia turcă de transport naval GAC, citată de Hurriyet.

Deocamdată nu se ştie starea vasului cargo sau a încărcăturii. Echipajul este, însă, în siguranţă.

Între timp, vasul de spionaj rus Liman, construit în anii ’70, s-a scufundat. Toţi cei 78 de membri ai echipajului au fost salvaţi. 

Din primele informaţii făcute publice de presa turcă, din motive încă necunoscute, o navă a intrat în coliziune cu cea rusească, ambele scufundându-se.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştire în curs de actualizare...

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » NAVĂ MILITARĂ RUSEASCĂ SCUFUNDATĂ în MAREA NEAGRĂ! Cargoul cu care s-a ciocnit plecase din ROMÂNIA!