Antena Meniu Search
x

Bruce Lee de România, regele oamenilor străzii, a fost arestat

Bruce Lee de România, regele oamenilor străzii, dar şi locotenenţii săi, au fost arestaţi. Asta după ce procurorii au aflat că în oraşul de sub Gara de Nord, funcţiona o adevărată reţea de trafic cu droguri

Vezi și

Bruce Lee de România, regele oamenilor străzii, dar şi locotenenţii săi, au fost arestaţi. Asta după ce procurorii au aflat că în oraşul de sub Gara de Nord, funcţiona o adevărată reţea de trafic cu droguri

"Fără Bruce Lee, toată lumea îşi face de cap. Să dea Dumnezeu să iasă de acolo". O spun, într-un glas, oamenii străzii pe care i-am întâlnit la Gara de Nord. Duc dorul şefului lor, Florin Hora, zis Bruce Lee, reţinut aseară de procurori. Personajul cu nume de karatist e şeful suprem. Nimic nu mişcă fără el.

Sub dominaţia lui, oamenii străzii se droghează sau vând droguri. De un an îl urmăresc procurorii. Iar un ofiţer sub acoperire a fost martor la toate tranzacţiile pe care Bruce Lee le făcea. Vindea doza de heroină cu 60 - 70 lei, iar metadona, cu 30 de lei pastila. Din câştigurile ilegale, a făcut avere. Pentru el şi "subalternii" lui.

Până ieri, cu toţii stăteau într-o construcţie ilegală de lângă gară. Acum, îşi duc veacul pe iarbă. S-au mutat în parc cu păturile, asternuturile şi valizele.

Oamenii îşi prepară drogurile la doar câţiva metri de trecători. Nimeni nu îi deranjează. Nici măcar poliţiştii care ieri au intrat peste ei şi le-au confiscat.

Am intrat şi noi în casa construită ilegal în spatele florăriilor de lângă Gara de Nord. Locul e ca un labirint. La intrare te întâmpină un frigider şi o toaletă. Pe aşa zisele holuri sunt zeci de saci de ciment, semn că lucrările nu sunt terminate. Mergem mai departe.

Trecerile dintr-o încăpere în alta se fac prin găuri. Pe la colţuri atârnă cabluri electrice, oale, haine aruncate. Intrăm într-o cameră. Pe perete e trecut un nume: Alex P. Pat, noptiere, tablouri, chiar şi o floare. Camera dă în curtea interioară. Una cu piscină. Construcţia urmează acum să fie demolată.

Tot aici, echipa Observator a intrat în urmă cu un an. Nimic nu s-a schimbat de atunci în cartierul cartier general al oamenilor străzii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bruce Lee de România, regele oamenilor străzii, a fost arestat