La restaurant, ca la spectacol. Bucătarii au început să aducă şi la noi moda gătitului la vedere
Românii sunt tot mai interesaţi să vadă ce mănâncă. Sunt atraşi de show-ul pe care îl fac bucătarii atunci când pregătesc în faţa lor preparate inedite sau chiar şi reţete simple. Gătitul se transformă astfel într-un adevărat spectacol, la care până şi aşteptarea devine o plăcere.
Românii sunt tot mai interesaţi să vadă ce mănâncă. Sunt atraşi de show-ul pe care îl fac bucătarii atunci când pregătesc în faţa lor preparate inedite sau chiar şi reţete simple. Gătitul se transformă astfel într-un adevărat spectacol, la care până şi aşteptarea devine o plăcere.
E drept, preţurile sunt mai mari decât la restaurantele obişnuite, dar clienţii pleacă nu doar relaxaţi şi sătui, ci şi cu reţete noi.
"Vezi ce mănânci" este un concept relativ nou pentru români, deşi peste hotare este întâlnit în foarte multe restaurante. Iar preţul pentru o astfel de cină este pe măsură.
Aşa că cine vrea o seară de relaxare, dar şi o masă în oraş în acelaşi timp, poate să încerce o astfel de experienţă. Mai ales că restaurantele care. gătesc la vedere acoperă aproape toate gusturile.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰