Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştean reţinut după ce a spart două maşini în 48 de ore

Un bucureştean de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a spart două maşini într-un interval de trei zile.

de Cristi Ioniţă

la 27.09.2019 , 17:44

Bucureşteanul, dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile
Bucureşteanul a spart două maşini în 48 de ore - Hepta

Un bucureştean de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a spart două maşini într-un interval de trei zile.

Suspectul a dat prima lovitură pe 10 septembrie, în Sectorul 1, când a spart geamul unui autoturism din care a sustras un rucsac în care se aflau mai multe bunuri precum un portofel cu documente personale, o sumă de bani, două tablete şi mai multe unelte multifuncţionale.

Bucureşteanul care a spart două autoturisme va fi dus vineri la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

Articolul continuă după reclamă

După doar aproximativ 48 de ore a dat o nouă lovitură, spargând o altă maşină parcată pe o stradă din Sectorul 1.

De această dată suspectul a sustras o geantă tip laptop cu documente personale.

În acest caz, poliţiştii au efectuat două percheziţii şi au descoperit o parte din bunurile furate la domiciliul suspectului.

Bărbatul a fost audiat şi, în cele din urmă, reţinut, urmând ca vineri seara să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Sector 1 cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Bucureştean reţinut după ce a spart două maşini în 48 de ore