Antena Meniu Search
x

Bucurestenii au luat cu asalt strandurile

Canicula i-a scos din case pe bucuresteni. Ce-i drept, nu la orele potrivite si nu in locuri tocmai ferite de razele soarelui. Strandurile si piscinele au fost pline ochi, chiar daca indicele de confort termic nu a fost unul tocmai confortabil.

Vezi și

O zi tocmai buna de baie. Asta si-au spus bucurestenii care au ales sa se racoreasca la strand sau la piscina. Si nu au fost tocmai putini. S-au umplut sezlongurile, de dimineata pana spre seara.

Toboganele de apa sau piscinele cu valuri i-au facut sa uite de gradele din termometru. Pentru reprezentantele sexului frumos, razele incinse ale soarelui au fost numai bune pentru un bronz pe cinste.

Ce-i drept, sfaturile specialistilor, de a sta in casa sau de a evita expunerea la soare fix la orele de varf, nu prea merg mana-n mana cu distractia de la piscina. Mai ales astazi, cand indicele de confort termic a depasit 80 de unitati, un prag critic.

Distractia va continua si maine pentru ca se anunta inca o zi torida. Totusi, medicii avertizeaza ca nu ar trebui sa facem exces de soare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bucurestenii au luat cu asalt strandurile