Antena Meniu Search
x

Video Bucureştenii din trei sectoare rămân fără apă caldă, din cauza unor avarii

Zeci de mii de bucureşteni se vor spăla iar la lighean. De mâine, locuitorii din 3 sectoare ale Capitalei nu vor mai avea apă caldă. Sunt avarii la conductele Termoenergetica.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 30.08.2021, 21:19

Vezi și

Sunt afectate sectoarele 3, 4 şi 5 din Capitală. Adică aproape 1.200 de blocuri din Bucureşti vor rămâne fără apă caldă de mâine şi până vineri la ora 08 dimineaţa. Asta înseamnă că oamenii vor sta fără apă caldă mai bine de 3 zile. 

Fără apă caldă timp de 3 zile

Seva lucra în zona Splaiul Unirii şi în zona Târgului Vitan astfel că aproape 100 de puncte termice vor funcţiona sub parametrii. Reprezentanţii Termoenergetica au transmis că întreruperile durează atât de mult pentru că lucrările de reparaţii sunt dificile şi esenţiale pentru modul în care va funcţiona sistemul iarna aceasta. 

Despre iarna aceasta a vorbit inclusiv primarul Capitalei care a promis că va fi ceva mai bine comparativ cu sezonul trecut însă nu vom scăpa de avarii. Avarii care vor fi sancţionate începând cu acest sezon. O nouă lege, deja promulgată de preşedinte, prevede ca întreruperile în furnizarea agentului termic pe timp de iarnă sunt interzise, în caz contract furnizorul acestor servicii va fi sancţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii din trei sectoare rămân fără apă caldă, din cauza unor avarii