Antena Meniu Search
x

Bucuresti: Un barbat a fost gasit impuscat in cap

Cheile de la apartamentul unui prieten au deschis un caz complicat, pentru procurorii Bucuresteni. Un barbat a fost gasit impuscat in cap, in locuinta pe care un apropiat i-a lasat-o in grija

Vezi și

Odata cu cheile apartamentului, victimei i-a fost dat pe mana si un pistol cu bile de cauciuc, cu care sa se apere. Tragedia s-a petrecut azi-noapte, in timpul unei petreceri alaturi de doi colegi de serviciu.

Cu cateva zeci de minute inainte sa ajunga in stare de soc pe mainile medicilor, tanara din imagine si prietenul ei se distrau pe balconul apartamentului pe care victima l-a primit in grija.

Nu au consumat droguri, dar au baut. Bere si whisky le-au declarat anchetatorilor. La un moment dat, colegul lor de serviciu le-a spus ca este obosit si merge in dormitor sa se culce. Dupa cateva minute, in apartament s-a auzit o pocnitura. Cei doi au mers imediat in dormitor sa vada ce s-a intamplat. Acolo l-au gasit pe barbatul de aproximativ 30 de ani intr-o balta de sange.

Tanara si prietenul ei au cerut imediat ajutor la 112. Un echipaj medical a ajuns in scurt timp la fata locului si au incercat, fara succes, sa-l resusciteze pe barbat. Medicii le-au oferit apoi ingrijiri celor doi tineri, in stare de soc.

Politistii incearca sa afle imprejurarile exacte in care a fost folosit pistolul, dar si cine este proprietarul apartamentului in care s-a intamplat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Bucuresti: Un barbat a fost gasit impuscat in cap