Antena Meniu Search
x

Video Buletine de analize COVID false, fabricate în Iaşi. Bărbatul încerca să le vândă unor persoane pentru a evita carantina în Marea Britanie

Un bărbat din Iaşi a fost reţinut după ce a falsficiat mai multe buletine de analize COVID-19, pe care le-ar fi vândut unor persoane pentru a evita carantina în Marea Britanie. Angela Bertea a urmărit subiectul şi ne poate oferi mai multe informaţii.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 10:18

Vezi și

Poliţiştii din cadrul secţiei 4 de poliţie Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare în oraşul Târgu Frumos, unde, în urma cărora, mai multe medii de stocare au fost reţinute. Totodată, în urma percheziţiilor, un bărbat de 32 de ani a fost reţinut.

Acesta, împreună cu un complice falsificau buletine de analize Covid pe care le puneau la dispoziţia oamenilor care voiau să treacă cu bine de controalele de frontieră din Marea Britanie. Totul s-ar fi petrecut în luna iunie a acestui an, porivit anchetatorilor.  

Bărbatul de 42 de ani a fost prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru a se lua măsurile legale. Cei doi au fost plasaţi sub control judiciar pentru infracţiunile de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Buletine de analize COVID false, fabricate în Iaşi. Bărbatul încerca să le vândă unor persoane pentru a evita carantina în Marea Britanie