Antena Meniu Search
x

Mărturia emoţionantă a bunicului care a dansat de bucurie că s-a vindecat de coronavirus

O poveste emoţionantă stă în spatele imaginilor devenite virale cu un bunic care dansează de bucurie că s-a vindecat de coronavirus. În exclusivitate pentru Observator, bărbatul şi-a deschis sufletul, iar mărturiile sale pot oricând să fie aşternute într-o carte.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 16:52

Vezi și
  • Domnul Teodor vrea să meargă să vadă şi medicii care l-au salvat.
  • Iubirea i-a ajutat să treacă peste toate încercările

Pentru că soarta l-a pus de multe ori la încercare. Acum se bucură că îşi poate strânge în braţe nepoata, pentru care este şi tată, şi mamă, şi bunic de când aceasta era un bebeluş.

Imaginile au cucerit internetul. Protagonist este Teodor Popescu. Are 60 de ani şi s-a vindecat de Covid. A făcut nu mai puţin de zece teste în cele 30 şi una de zile de spitalizare, iar experienţa l-a marcat pe viaţă.

Teodor Popescu – pacient vindecat de Covid: Respiram de parcă aveam pe piept doi bolţari şi cu plămânii fantastic de curaţi, de sănătoşi. Nu puteam să înghit, nu puteam să beau apă. Burta mea e neagră, mâinile sunt negre de înjecţii şi infiltraţii. E foarte greu. Pe zi ce trece, simţeam că cedez.

A rezistat, însă. Şi, când a învins boala, a dansat de bucurie.

Teodor Popescu – pacient vindecat de Covid: Eram la Cardiologie, eram singur în salon. Nu era zi în care să nu joc 20 de hore, de sârbe. În felul ăsta, am supravieţuit.

O supravieţuitoare este şi nepoata lui, Elena. Şi ea a fost infectată cu noul virus, dar s-a vindecat mai repede. Desenul a ajutat-o să se însănătoşească.

Teodor Popescu – pacient vindecat de Covid: Am plâns când am venit la ea, am plâns cu lacrimi când am văzut când a făcut asta.

Reporter: Ţi-a fost greu fără bunicul în spital?

Elena Cojocaru – nepoata lui Teodor: Da. Doar puţin.

Reporter: Cum e bunicul pentru tine?

Elena Cojocaru – nepoata lui Teodor: E ca tatăl meu adoptiv, dar e şi bunicul meu.

Reporter: Îl iubeşti mult?

Elena Cojocaru – nepoata lui Teodor: Da, îl iubesc!

Iubirea i-a ajutat să treacă peste toate încercările la care i-a supus viaţa. Şi n-au fost puţine. Cea mai grea răscruce a fost în urmă cu 14 ani, atunci când casa lor a sărit în aer.

Înăuntru se aflau Elena, bunica şi străbunica ei. Doar fata a supravieţuit. De atunci, bunicul este nedespărţit de fetiţă. Împreună, au învins toate greutăţile.

Teodor Popescu – pacient vindecat de Covid: A dat trenul la Caracal peste o cisternă. A luat foc tot trenul. Noi eram în primul vagon, după locomotivă. Am luat fata la subsoară şi am sărit în mijlocul mărăcinilor cu ea în braţe.

Domnul Teodor nu ştie exact de unde a luat virusul, dar bănuieşte că de pe bani.

Reporter: Ce mesaj aţi avea dvs pentru cineva care spune că nu există virusul ăsta.

Teodor Popescu – pacient vindecat de Covid: Singurul mesaj: Din sufletul meu atât de chinuit, aş dori să nu se întâlnească cu virusul ăsta.

După ce va trece pandemia, domnul Teodor vrea să meargă să le vadă şi feţele medicilor care l-au salvat.

Planul fetei este să facă expoziţie şi să vândă desenele făcute în spital, iar banii să-i doneze spitalului unde a fost tratată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mărturia emoţionantă a bunicului care a dansat de bucurie că s-a vindecat de coronavirus