Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui tanar din Bucuresti a fost gasit pe plaja din Mamaia

Ranit de iubita, un barbat a baut, si-a scris gandurile negre si s-a aruncat in mare. Trecatorii l-au zarit fara viata, pe plaja, in Mamaia. Barbatul avea 36 de ani, era din Bucuresti si divortase in urma cu sase ani.

Vezi și

Ora 11 dimineata, plaja din Mamaia. Un barbat fara viata zacea pe nisip. Doi tineri care se plimbau la malul marii l-au vazut si au dat alarma. Medicii au ajuns imediat si au incearcat sa-l salveze, dar fara succes.

Nimeni nu stie deocamdata cand a incetat sa bata inima barbatului. Din nisip, anchetatorii au ridicat indicii si i-au reconstruit, bucata cu bucata, ca intr-un puzzle, intreaga viata.

Pe aceeasi plaja, anchetatorii au gasesit un portofel, o sticla de whiskey, cateva carduri rupte, o poza si o carte de identitate. Barbatul avea 36 de ani si era din Bucuresti.

Poate din greseala sau poate din disperare, barbatul a murit singur, dupa o noapte de zbucium. A lasat in urma doar cateva randuri si multe intrebari.

Nimeni nu stie inca pentru cine erau aceste randuri si ce il aruncase in depresie. Barbatul divortase in urma cu sase ani si era tatal unei fetite de noua ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Cadavrul unui tanar din Bucuresti a fost gasit pe plaja din Mamaia