Antena Meniu Search
x

Ziua Îndrăgostiţilor. Idei pentru cadouri de ultim moment

Fie că sărbătoriţi sau nu ziua îndrăgostiţilor importată din Occident, de la vitrinele magazinelor şi până la florării, toate stau sub semnul inimioarelor sau al trandafirilor.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 08:33

Vezi și

Fie că sărbătoriţi sau nu ziua îndrăgostiţilor importată din Occident, de la vitrinele magazinelor şi până la florării, toate stau sub semnul inimioarelor sau al trandafirilor. Şi cum nu toată lumea a fost prevăzătoare să aleagă din timp cadoul ideal pentru persoana iubită, fireşte că şi aseară magazinele au avut porţile deschise pentru cumpărătorii de ultima clipă.

Unii îi spun Sfântul Valentin. Alţii preferă Valentine's Day, denumirea occidentală, de unde am şi importat, de altfel, tradiţia Zilei Îndrăgostiţilor de la jumătatea lunii februarie.

Indiferent cum îi spunem, însă, cadoul pentru persoana iubită nu poate să lipsească.

Pentru cei care au fost mai puţin prevăzători şi au lăsat lista de cumpărături pentru ultimul moment, magazinele au fost şi aseară pline de simboluri ale dragostei.

Şi pentru ca totul să fie perfect, cadoul ideal vine întotdeauna însoţit de o floare. Pentru asta, florarii s-au pregătit de cu zori, ca întotdeauna.

Pentru cei care aleg să nu marcheze sărbătoarea occidentală, mai sunt zece zile până la alternativa autohtonă: Dragobetele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ziua Îndrăgostiţilor. Idei pentru cadouri de ultim moment