Antena Meniu Search
x

Cadouri sexy de 8 Martie

De 8 Martie, pentru unele femei un buchet de flori e pur si simplu insuficient. Cluburile şi restaurantele au devenit neîncăpătoare aseară pentru doamnele şi domnişoarele dornice de senzaţii tari.

Vezi și

 Pentru ele au asudat pe scenă dansatori traşi prin inel. De 8 martie, doamnele şi domnişoarele au petrecut în cabanele şi restaurantele de la munte mai ceva ca de Revelion.

Într-un restaurant din Braşov s-au adunat cinci sute de femei să urmărească un show incendiar.

În timp ce unele domnişoare s-au urcat pe scaune să vadă mai bine spectacolul, altele se filmau cu dansatorii, probabil să le arate şi partenerilor cum s-au distrat

După ce-au plecat striperii, fetele s-au urcat pe ringul de dans. Unele, împreună cu iubiţii care pur şi simplu nu le-au putut lăsa singure în această noapte.

Şi într-o cabană din Buşteni s-a încins atmosfera după lăsarea serii. Doi dansatori au topit toate inimile doamnelor şi domnişoarelor.

Mişcările lascive ale dansatorilor şi muzica dată la maxim au zguduit şi inimile femeilor din Satu Mare. Doamnele şi domnişoarele care n-au mers în club, s-au distrat la petrecerea organizată de primărie pentru ele.

După ce s-au bucurat de un concert unde au cântat mai multe trupe, printre care şi vh2, au încins ringul de dans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cadouri sexy de 8 Martie