Antena Meniu Search
x

Cafeneaua din librărie. Un concept inedit de care vă puteţi bucura în Cluj-Napoca!

În cafenea poţi să citeşti o carte, însă într-o librărie nu ai cum să bei cafea! Mai puţin dacă eşti la Cluj-Napoca, unde a fost deschisă o cafenea-librărie.

Vezi și

În cafenea poţi să citeşti o carte, însă într-o librărie nu ai cum să bei cafea! Mai puţin dacă eşti la Cluj-Napoca, unde nişte oameni cu viziune au deschis o cafenea-librărie. Bineînţeles, nimeni nu vă obligă să citiţi în timp ce vă beţi cafeaua, dar nici nu vă împiedică să cumpăraţi o carte care vă place.

Din clipa în care treceţi pragul librăriei-cafenea, pătrundeţi într-o altă lume. Totul duce cu gândul la casa bunicilor, pentru că - de-a lungul pereţilor - bibliotecile sunt încadrate de tot felul de rafturi cu cești de cafea, lingurițe, desene și tablouri. Iar mesele sunt, de fapt, nişte valize recondiţionate.

"E aşa o atmosferă foarte primitoare şi mie ca şi barista îmi place foarte mult să lucrez aici. Nu foarte mulţi oameni ştiu despre noi, dar avem o clientelă foarte fidelă. De fapt pot să-i numesc şi prieteni. Suntem un grup de prieteni", spune o angajată a cafenelei. 

"Este o atmosferă grozavă. Vin aproape zilnic. Se simte ca şi cum ar fi o altă casă, pe care pot să o folosesc atât ca birou, unde pot să citesc şi să cunosc oameni. Simt că aş putea să stau aici toată ziua", mărturiseşte, încântată, o clientă fidelă. 

Oricât ar alege să stea, clientul are ce face. În cele două încăperi ale librăriei-cafenea sunt cărți din toate domeniile, de la literatură, estetică, istorie, gastronomie, religie, până la o bogată ofertă de volume pentru copii.

La cafeneaua cu librărie, doritorii pot merge nu doar ca să-şi bea cafeaua, ci pot să cumpere orice carte doresc, dintre cele expuse în biblioteci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cafeneaua din librărie. Un concept inedit de care vă puteţi bucura în Cluj-Napoca!