Antena Meniu Search
x

Peste 500 de câini au fost vedetele show-ului canin din București

Iubiţi de toată lumea, de talie mică, medie sau mare şi toţi la un loc! Peste 500 de câini au fost prezenţi în cadrul unei expoziţii celebre pe tot globul. La eveniment au participat cele mai frumoase exemplare din peste 20 de ţări.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 01:07

Vezi și

Iubiţi de toată lumea, de talie mică, medie sau mare şi toţi la un loc! Peste 500 de câini au fost prezenţi în cadrul unei expoziţii celebre pe tot globul. La eveniment au participat cele mai frumoase exemplare din peste 20 de ţări. Totul s-a întâmplat chiar în Capitală unde zeci de copii au avut parte de o sesiune serioasa de îmbrăţişat căţei.

Vedeta expoziţiei a fost Rosie, un Bob Tale de 15 luni. Calif şi-a intimidat admiratorii din cauza sataturii impunătoare. Este ciobanesc de asia centrala, cantareste 75 kg şi vine de la Iaşi.

La expoziţia de la Bucureşti au fost şi oaspeţi de peste hotare.

Spectacol a făcut şi echipa de câini salvatori. Nu sunt doar frumoşi, ci şi pregătiţi pentru a interveni în caz de accidente.

Unul din doi români din mediul urban are un animal de companie, arată studiile. Cei mai mulţi dintre ei, 33 la sută au câini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Peste 500 de câini au fost vedetele show-ului canin din București