Antena Meniu Search
x

Călătorie sfârşită violent

Un tânăr de 27 de ani şi-a băgat un prieten în mormânt, iar acum se luptă pentru viaţa sa , în urma unui grav accident rutier petrecut în judeţul Bistriţa-Năsăud

Vezi și

Un tânăr de 27 de ani şi-a băgat un prieten în mormânt, iar acum se luptă pentru viaţa sa , în urma unui grav accident rutier petrecut în judeţul Bistriţa-Năsăud

Medicii încearcă de minute bune să-l resusciteze pe prietenul şoferului, un tânăr de 24 de ani. Pasager pe bancheta din spate, acesta s-a lovit puternic la cap atunci când maşina s-a izbit de capul de pod. Trupul lui a rămas blocat între fiare, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia pompierilor ca să fie scos în siguranţă.

În ciuda manevrelor repetate de resuscitare, medicii s-au declarat învinşi. Tânărul era în maşină împreună cu alţi trei prieteni. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, a pierdut controlul volanului în dreptul localităţii bistriţene Tureac. Maşina s-a lovit violent de capul de pod, după ce a mers şi 40 de metri printr-un şanţ.

Ceilalţi doi tineri au scăpat cu răni uşoare şi au fost conduşi la secţia de poliţie pentru declaraţii. La locul accidentului a ajuns într-un suflet şi unchiul tânărului mort. Devastat de durere, bărbatul a povestit că tânărul rămăsese orfan de ambii părnţi în urmă cu doi ani şi nu mai avea pe lume decât un frate.

Tânărul de la volan a rămas internat la Spitalul Judeţean din Bistriţa-Năsăud, acolo unde medicii i-au recoltat şi probele biologice pentru a vedea dacă a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Călătorie sfârşită violent