Antena Meniu Search
x

Călătorii din subterane sunt invitaţi la spectacole de operă

Atenţie, se închid uşile! Urmează staţia de operă! E anunţul care deschide festivalul de muzică clasică de la metrou. Timp de cinci zile, călătorii din subterane sunt invitaţi la spectacole de operă, balet şi salsa, susţinute pe peron de artiştii din Capitală

Vezi și

Atenţie, se închid uşile! Urmează staţia de operă! E anunţul care deschide festivalul de muzică clasică de la metrou. Timp de cinci zile, călătorii din subterane sunt invitaţi la spectacole de operă, balet şi salsa, susţinute pe peron de artiştii din Capitală.

În subteranul capitalei a început spectacolul de operă. E o invitaţie deschisă odată cu uşile de metrou. Iar călătorii, mereu grăbiţi şi cu ochii pe ceas nu mai gonesc. Lucru neobişnuit, la oră de vârf.

Şi e o plăcere să întârzii. Timpul nu presează, ţinuta de seară nu e obligatorie şi locuri la lojă se prind uşor. În plus, biletul la operă nu costă decât 4 lei. Cât cea mai ieftină cartelă de metrou. Şi ar mai fi ceva.

Sunt tineri artişti de la opere, cvartete cunoscute care susţin la rândul lor spectacole şi oamenii spun "A, i-am văzut la metrou, vreau să îi văd şi în sala de spectacol."

În fiecare seară, timp de cinci zile, bucureştenii de vor putea bucura de spectacole de balet, salsa, muzică clasică şi pictură între orele 17.30 şi 19.00, în cele mai tranzitate patru staţii de metrou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Călătorii din subterane sunt invitaţi la spectacole de operă