Antena Meniu Search
x

"Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic". O adolescentă povesteşte clipele de groază prin care a trecut în Colectiv

Andra, o tânără de 17 ani care a scăpat ca prin minune cu viaţă din tragedia care a avut loc în Colectiv, a povestit, la o emisiune de la Antena 1, chinul prin care a trecut

Andra, o tânără de 17 ani care a scăpat ca prin minune cu viaţă din tragedia care a avut loc în Colectiv, a povestit, la o emisiune de la Antena 1, chinul prin care a trecut.

În noaptea de groază, adolescenta s-a dus nerăbdătoare în club, pentru a-i asculta pe cei de la Goodbye to Gravity. In momentul în care a izbucnit incendiul, Andra se afla în faţa scenei, alături de câteva prietene.

A încercat, ca toţi ceilalţi din club, să iasă din infern. "Am ajuns acolo devreme, la 20:30, cu încă trei colegi. Când a luat foc stâlpul, eram chiar în faţa scenei, eram chiar lângă Teodora Maftei. Am plecat de lângă scenă când a început să ia foc. Când a cerut solistul un extinctor, lumea a început să râdă, nu am intuit pericolul. Am aşteptat extinctoarele. Când s-a întins focul, s-a creat deja îmbulzeală. Nu ştiu cum am ajuns la uşă. Acolo ne-am împotmolit. Eu am căzut, eram sub mulţime, aveam piciorul prins între prag şi mulţime. Au venit 3 persoane să mă scoată, îmi doream să se rupă, numai să scap", a povestit adolescenta, la Un show păcătos.

"A fost totul foarte rapid. Cântam şi eram fericiţi şi într-un minut urlam toţi. Când am ieşit, eram desculţă. Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic. Am ieşit afară, eram bulversată, nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Lumea mă întreba dacă sunt şi morţi, dar nu ştiam, credeam că, la fel ca mine, şi ceilalţi au scăpat. Apoi au început să iasă oameni din club, erau arşi. L-am sunat pe tata şi am mers singură la spital. Am tendoanele zdrobite", a mai spus adolescenta.

Andra se numără printre cele mai norocoase persoane din clubul Colectiv. Fata a scăpat cu viaţă, la fel ca şi ceilalţi trei prieteni ai ei care, deşi au stat internaţi în spital, sunt în stare bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic". O adolescentă povesteşte clipele de groază prin care a trecut în Colectiv