Antena Meniu Search
x

Vrei sa redecorezi? Iata cele mai importante calitati prin care se remarca mobila din lemn masiv!

Mobila din lemn masiv are o frumusete atemporala, fiind reinterpretata an de an la nivel artistic. Acest tip de mobilier a trecut testul timpului si a reusit sa se impuna pe piata nu doar ca rezistenta si durabilitate, ci si ca inovatie.

Sfaturi şi metode de redecorare
Calitati prin care se remarca mobila din lemn masiv

Mobila din lemn masiv are o frumusete atemporala, fiind reinterpretata an de an la nivel artistic. Acest tip de mobilier a trecut testul timpului si a reusit sa se impuna pe piata nu doar ca rezistenta si durabilitate, ci si ca inovatie. Astazi, ea nu mai este deloc asa cum o stiam noi pe vremea bunicilor, ca o piesa de muzeu, ci isi dovedeste utilitatea de fiecare data cand e nevoie. Gratie evolutiei spectaculoase a procesului de fabricare, ne putem bucura de mobila din lemn masiv de cea mai buna calitate, in diverse forme, culori si modele.

Versatilitatea ei o face extrem de apreciata in randul iubitorilor de design interior. Nu doar ca poate fi asezata in orice incapere, chiar si in baie, ci confera si un aspect impecabil camerelor, rezonand perfect cu celelalte elemente de decor. Daca ti-am starnit curiozitatea cu privire la acest tip de mobilier rafinat si sofisticat, iata cateva calitati prin care se remarca mobila din lemn masiv in prezent!

Diversitate de modele

Datorita tehnologiei, mobila din lemn masiv este, in prezent, disponibila intr-o gama variata de modele, fiind incadrata cu usurinta in living, dormitor, baie, bucatarie, hol sau orice alta camera. In plus, gratie colorantilor speciali pentru finisarea si tratarea produselor, acest tip de mobila poate avea diferite nuante pe langa clasicul maro. Spre exemplu, daca esti adepta stilului scandinav poti opta pentru mobila din lemn masiv alba sau roz pal, insa daca iti doresti sa insufletesti caminul cu mai multa culoare poti alege dintr-o paleta impresionanta de culori. Optional, fiecare piesa poate fi personalizata cu pictura manuala.

Prelucrare in detaliu

Pentru finisaje exceptionale in ceea ce priveste mobila din lemn masiv, lucrate partial sau integral manual, procesul de fabricare modern include masini si utilaje de indreptat, rindeluit, gaurit si frezat de mare finete. Astfel, fiecare piesa de mobilier din casa ta poate arata exact ca in reviste.

Calitate prin excelenta

Se spune ca mobila din lemn masiv este mai scumpa fata de celelalte tipuri de mobilier, insa aceasta diferenta de pret este justificata, in primul rand, tocmai de calitatea produselor. Indiferent de locul in care vei alege sa o amplasezi, mobila din lemn masiv va demonstra ca este extrem de rezistenta in fata uzurii si va face fata cu brio testului timpului. Nu numai ca se potriveste oricarei tendinte, dar poate fi transmisa din generatie in generatie ca "mostenire" gratie durabilitatii sale.

Intretinere usoara

Datorita noilor lacuri poliuretanice rezistente la umezeala, zgarieturi, lovituri, pete de mancare si bauturi, mobila din lemn masiv nu mai este atat de greu de intretinut ca inainte. Spre exemplu, poti aseza o cana fierbinte direct pe blatul alb din bucatarie, fara sa iti fie teama ca aceasta va lasa urme pe suprafata lemnului. In plus, ai nevoie de o carpa moale pentru a o curata saptamanal, astfel incat sa te asiguri ca praful nu se depune intr-un strat consistent.

Daca te-ai convins ca meriti sa ai in casa mobilier de inalta calitate, alege Alberta Casa pentru mobila din lemn masiv. Specialistii iti pun la dispozitie o gama variata de modele si culori, pentru ca tu sa devii propriul designer interior al caminului tau!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vrei sa redecorezi? Iata cele mai importante calitati prin care se remarca mobila din lemn masiv!