Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Calugarii de la Muntele Athos vor face slujba pentru Gigi Becali, in penitenciar

Daca nu se duce Gigi la Muntele Athos, vine muntele la el. Doi calugari din Grecia, insotiti de avocatul latifundiarului, au mers la penitenciarul Rahova.

de Redactia Observator

la 01.06.2013 , 19:12

Acestia au cerut conducerii inchisorii sa permita unui sobor de 10-12 calugari sa oficieze o slujba pentru Gigi Becali. Problema este ca Gigi a primit deja numarul maxim de vizite permis in cele 21 de zile de carantina.

Dimineata, masina condusa de Ionut Lutu, mana dreapta a finantatorului Stelei, a oprit in fata penitenciarului Rahova. Lutu nu a venit incarcat cu pachete, ci insotit. Era randul calugarilor de la muntele Athos sa-i intoarca vizita lui Gigi Becali.

Dupa ce a fost atat de generos cu ei, calugarii ar fi vrut sa oficieze o slujba in biserica Penitenciarului. Au aflat, insa, ca au nevoie de aprobari de la Directia Penitenciarelor  si de la Patriarhia Romana.

Vezi și

Conducerea Penitenciarului Rahova a declarat ca nu are de gand sa-i refuze detinutului Becali dreptul la asistenta religioasa. Si Patriarhia Romana a decis sa aprobe cererea.

Totodata, avocatul omului de afaceri a spus ca omul de afaceri nu se simte ca la inchisoare, ci ca intr-un pelerinaj, pentru ca se roaga toata ziua.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Calugarii de la Muntele Athos vor face slujba pentru Gigi Becali, in penitenciar