Antena Meniu Search
x

Calugarii de la Muntele Athos vor face slujba pentru Gigi Becali, in penitenciar

Daca nu se duce Gigi la Muntele Athos, vine muntele la el. Doi calugari din Grecia, insotiti de avocatul latifundiarului, au mers la penitenciarul Rahova.

la 01.06.2013, 19:12
Vezi și

Acestia au cerut conducerii inchisorii sa permita unui sobor de 10-12 calugari sa oficieze o slujba pentru Gigi Becali. Problema este ca Gigi a primit deja numarul maxim de vizite permis in cele 21 de zile de carantina.

Dimineata, masina condusa de Ionut Lutu, mana dreapta a finantatorului Stelei, a oprit in fata penitenciarului Rahova. Lutu nu a venit incarcat cu pachete, ci insotit. Era randul calugarilor de la muntele Athos sa-i intoarca vizita lui Gigi Becali.

Dupa ce a fost atat de generos cu ei, calugarii ar fi vrut sa oficieze o slujba in biserica Penitenciarului. Au aflat, insa, ca au nevoie de aprobari de la Directia Penitenciarelor  si de la Patriarhia Romana.

Conducerea Penitenciarului Rahova a declarat ca nu are de gand sa-i refuze detinutului Becali dreptul la asistenta religioasa. Si Patriarhia Romana a decis sa aprobe cererea.

Totodata, avocatul omului de afaceri a spus ca omul de afaceri nu se simte ca la inchisoare, ci ca intr-un pelerinaj, pentru ca se roaga toata ziua.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Calugarii de la Muntele Athos vor face slujba pentru Gigi Becali, in penitenciar