Antena Meniu Search
x

Căluţ prăbuşit de oboseală, chinuit şi lovit fără milă cu piciorul în cap de stăpân, pe o şosea din Maramureş (Video)

Imagini de o cruzime fără margini au fost filmate pe o şosea din judeţul Maramureş, pe raza comunei Ariniş. Un căruţaş a tăbărât cu biciul şi picioarele asupra animalului căzut pe şosea, continuând să-l lovească, deşi oamenii urlau la el să înceteze.

Imagini de o cruzime fără margini au fost filmate pe o şosea din judeţul Maramureş, pe raza comunei Ariniş.

Un căruţaş a ingorat total faptul că unul dintre caii care trăgeau la căruţă s-a prăbuşit în ham şi a continuat să îl oblige pe cel de-al doilea cal să tragă la căruţă, târându-l pe asfalt pe cel care se prăbuşise de oboseală.

După ce şi celălalt cal a obosit, bărbatul a oprit căruţa şi a tăbărât cu biciul şi picioarele asupra animalului căzut pe şosea, continuând să-l lovească, deşi oamenii urlau la el să înceteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, acesta şi-a îndreptat ameninţările şi asupra privitorilor, ameninţându-i cu biciul. Un alt bărbat, probabil cel mai curajos din privitori, şi-a luat inima în dinţi şi i-a smuls biciul din mână căruţaşului violent.

Acest lucru nu l-a oprit pe bărbat, care încercat să-l lovească şi pe cel care i-a smuls biciul din mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Căluţ prăbuşit de oboseală, chinuit şi lovit fără milă cu piciorul în cap de stăpân, pe o şosea din Maramureş (Video)