Antena Meniu Search
x

Camere la secret, pe litoral

Hotelierii s-au obisnuit cu puhoiul de turisti care iau cu asalt litoralul in fiecare saptamana de vara si fac tot posibilul sa isi umple buzunarele. Pastreaza cateva camere pentru romanii dispusi sa plateasca oricat, numai sa primeasca o camera de cazare

Vezi și

Toata lumea a plecat la mare. Costa 200 de lei de persoana, in week-end. Si prefera sa vanda la receptie decat sa vanda la agentii. "Pentru agentiile de turism, exista un numar de camere, la un moment dat, limitat. Si stocul lor de camere de la receptie", a spus un agent de tursm.

Si chiar daca esti dispus sa platesti diferenta, rezervarile sunt tabu. Trebuie sa te prezinti personal la hotel. Ati putea, asadar sa mergeti la risc. Va urcati in masina si porniti pe drumul spre mare, in speranta ca veti gasi o camera libera, la receptie. Ati putea avea noroc, dar cu siguranta nu va fi usor.

Iar acolo unde sunt locuri, hotelierii nu se feresc sa-si trimita clientii in camere murdare. "Da, stiu, ca doar ce au plecat si nu avem camere curate. Daca nu avem camere curate sa aratam, nu avem nici ce sa dam", a spus un hotelier.

Mizeaza pe faptul ca, in disperare de cauza turistii accepta orice. Numai sa aiba un acoperis deasupra capului in vacanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Camere la secret, pe litoral