Antena Meniu Search
x

Agitație în căminele studențești. Au venit studenții de peste Prut

Mai sunt câteva zile până când facultăţile îşi vor deschide porţile pentru a-i primi din nou pe studenţi. Aşa că weekendul acesta e agitaţie în toate căminele studenţeşti. Pentru boboci, mai ales, pregătirile sunt aproape gata, iar emoţiile uriaşe.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 11:37

Vezi și

Mai sunt câteva zile până când facultăţile îşi vor deschide porţile pentru a-i primi din nou pe studenţi. Aşa că weekendul acesta e agitaţie în toate căminele studenţeşti. Pentru boboci, mai ales, pregătirile sunt aproape gata, iar emoţiile uriaşe. Campusul Studenţesc Alexandru Ioan Cuza, din Galaţi, şi-a primit încă de aseară prima serie a studenţilor de peste Prut. Cei mai mulţi au venit în România cu speranţa la un trai mai bun şi spun că acasă se vor mai întoarce doar în vizită.

Cu pilota de acasă şi pluşul la purtător, alături de oala sub presiune şi ceva veselă, primii studenţi basarabeni care au ajuns în Galaţi cu autocarul au fost chiar bobocii.

Gazde le-au fost colegii mai mari care i-au aşteptat la intrarea în Campusul Studenţesc Alexandru Ioan Cuza.

Bobocii au fost cazaţi provizoriu în prima noapte, urmând ca astăzi să îşi ia în primire camerele în care vor locui în anul universitar care începe săptămâna viitoare. Mulţi dintre ei au plecat pentru prima dată de lângă cei dragi. Este şi cazul Violetei.

Majoritatea sunt prieteni, iar pentru cei care au stat şi la liceu în cămine, acomodarea parcă e mai uşoară.

În următoarele zile vor sosi şi alte transporturi speciale, care vor aduce în Galaţi peste 600 de studenţi de peste Prut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Agitație în căminele studențești. Au venit studenții de peste Prut