Antena Meniu Search
x

Camioanele le surpa drumurile si casele

De ani de zile, oamenii dintr-o comuna suceveana sunt pur si simplu disperati. Printre casele lor trece drumul judetean 208, intens circulat, mai ales de masinile de mare tonaj. Iar ce ramane in urma lor seamana a scena de razboi.

Vezi și

Ani de zile au asteptat oamenii ca cineva "de sus" sa gaseasca bani si pentru drumul din comuna lor. Dar si asteptarea are limite. Asa ca, oamenii din Stirbat, Suceava, au pus mana pe lopeti, cazmale si roabe si s-au apucat sa-si asfalteze singuri strada. Un fel de-a spune pentru ca nu pot face altceva decat sa umple gropile din caldaram cu ce au la indemana. “Luam ce cade din basculele lor si punem in gauri. Se cutremura patul unde dormi, peretii, pocneste acoperisul”, sustin oameni.

Soferii ridica din umeri. Sustin ca ei au autorizatie pentru camioanele pe care le conduc, deci mai departe problema nu este a lor.

De 20 de ani, pe sectorul de drum respectiv nu s-a mai facut o asfaltare completa. Iar autoritatile judetene spun ca nici nu se va face prea curand: banii nu le ajung decat pentru lucrari de plombare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Camioanele le surpa drumurile si casele