Antena Meniu Search
x

Campion răpus de pumnii altui campion

S-a luptat pentru alţii şi a pierdut totul. Un fost campion de box, devenit bodyguard pentru celebrităţi, a murit după o bătaie într-un club din Tenerife.

Vezi și

 S-a luptat pentru alţii şi a pierdut totul. Un fost campion de box, devenit bodyguard pentru celebrităţi, a murit după o bătaie într-un club din Tenerife. Intrase printre bătăuşi ca să îşi salveze cumnatul.

Robert a încasat lovituri toată viaţa. Pentru gloria medaliilor. Apoi, pentru cei pe care îi apăra. A fost garda de corp a lui Petre Roman şi a familiei lui Ilie Năstase.

În vârful carierei sale de boxer, era de neclintit. În lupta de stradă, l-a dărâmat un pumn violent. O lovitură menită să distrugă. Un munte de om, demolat de un alt luptător care a trişat. Moises Ruibal.

Spaniolul a făcut senzaţie, în toate competiţiile în care a intrat. E cunoscut pentru atacurile necruţătoare. În clubul din Tenerife şi-a ales o pradă uşoară. Robert ar fi intervenit în conflict, ca să-l aplaneze.

Soarta a adus faţă în faţă doi campioni. Românul a pierdut. A ajuns la spital cu faţa tumefiată. Cu ochii atât de umflaţi încât nu mai vedea nimic. Loviturile îi afectaseră creierul. Hemoragia cerebrală nu a putut fi oprită la timp. Mama lui Robert a aflat că fiul ei s-a stins. Avea 38 de ani.

Îl vor îngropa pe Robert acasă, în Mangalia. În faţa apartamentului în care a copilărit, vecinii au aprins lumânări. Undeva în apropiere, e sala de antrenamente unde a purtat primele mănuşi de box.

Pe pereţi, sunt portretele campionilor. Dacă rămânea printre sportivi, ar fi avut şanse să apară şi chipul lui aici. A devenit bodyguardul altora. Nu a reuşit să-şi păzească propria viaţă. Luptătorul care l-a bătut până la moarte a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Campion răpus de pumnii altui campion