Antena Meniu Search
x

Cancer tratat cu insulina în Turcia. Terapia revoluţionară este combinată şi cu dietă şi sport

Bolnavii de cancer ar putea avea o şansă mai blândă spre vindecare. Chimioterapia potenţată de insulină este o noua metodă de a omorî celulele tumorale.

Vezi și

Bolnavii de cancer ar putea avea o şansă mai blândă spre vindecare. Chimioterapia potenţată de insulină este o metodă prin care medicii încearcă să omoare celulele tumorale cu ce le place cel mai mult, glucoza.

Joanei, o pacientă de 57 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a încercat zeci de terapii care nu au dat niciun rezultat. Mare i-a fost surprinderea când a văzut cum arată radiografiile ei înainte şi după tratament cu insulină.

Joanei, pacientă:

Să fie curat ca acum este peste măsura aşteptărilor mele!

Pe acelaşi subiect

Celulele canceroase au dispărut după trei luni de terapie cu insulină, efectuată în Turcia. 

Prof. dr Mehmet Salih, medic:

Este o chimioterapie cu suport metabolic. Glicemia trebuie sa fie sub o anumita valoare, astfel ca celulele tumorale devin foarte sensibile si celulele, fiind sensibile, noi le trimitem ce le place lor cel mai mult, adică glucoza. 

Astfel, celulele canceroase se vor autodistruge. Bineînţeles, dacă organismul este ajutat şi din alte părţi:  

Prof dr. Bulent Berkarda, medic:

Nu poţi bate cancerul doar cu chimioterapie. Am combinat dieta, dieta cu medicamente, insulina cu doze mici, hipertermie, hiperbaric oxigen si sport. 

În jur de 1000 de pacienţi încearcă această metodă de tratament în fiecare an. Mai bine de jumătatea dintre aceştia au fost diagnosticaţi cu cancer în stadiile trei şi patru, iar după 3 luni de cură, s-au văzut şi rezultatele. 

Costurile sunt, într-adevăr, mai mari decât în România. Undeva între 6 mii şi 10 mii de dolari pentru o cură de tratament. Avantajele sunt însă incomparabile, spun pacienţii.

Oana încearcă de zece ani să se vindece de cancer la sân şi în tot acest timp a cheltuit sute de mii de dolari. Medicii nu i-au dat nicio şansă la început.

Când am venit, foarte greu ma puteam ridica din pat, din iulie tot in pat stateam, nu ma mai puteam misca aproape deloc, aveam nevoie de ajutor, spune pacienta româncă.

Metoda a fost descoperită în anii 70 în Mexic şi de mai bine de 7 ani este dezvoltată în Turcia. Cei doi medici care o folosesc spun că au avut succes cu mii de pacienţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cancer tratat cu insulina în Turcia. Terapia revoluţionară este combinată şi cu dietă şi sport