Antena Meniu Search
x

Când va fi gata pasajul Ciurel. Primarul general ales al Capitalei are un RĂSPUNS

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că susţine realizarea lucrărilor la pasajul Ciurel pentru a fi finalizate până în martie 2018.

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că susţine realizarea lucrărilor la pasajul Ciurel pentru a fi finalizate până în martie 2018.

Aflată pe şantier, pentru a vedea stadiul lucrărilor, Firea a promis că în cel mai scurt timp îi va invita pe reprezentanţii firmelor asociate la sediul PMB pentru a discuta despre acest proiect şi pentru a realiza o programare a tuturor avizelor şi aprobărilor necesare.

Totodată, Gabriela Firea a subliniat că, în calitate de primar general, va iniția un proces de dezbatere publică înaintea începerii viitoarelor proiecte de investiții, pentru a nu mai exista probleme precum cele întâlnire la pasajul Ciurel.

“Contractul pentru acest obiectiv a fost semnat în anul 2007, termenul de finalizare a fost anul 2012. Suntem acum în 2016 și avem un nou posibil termen de finalizare a lucrării în martie 2018. Din informațiile pe care le-am primit de la reprezentanții PMB (...) stadiul lucrării, în ansamblul ei, este acum la un 12,8 — 13%. Au fost multe probleme, în primul rând cu cetățenii din această zonă, care au depus mai multe plângeri. Modelul de administrație pe care vreau să îl aduc la Primăria Generală a Capitalei este acela care presupune, înaintea începerii fiecărei lucrări de investiție, o dezbatere publică reală, o dezbatere cu cetățenii, cu locuitorii din zona unde urmează să se deschidă un șantier, tocmai pentru a preîntâmpina ce s-a întâmplat și în această situație și la alte obiective de investiții”, a declarat Firea.

Gabriela Firea a promis că va vizita des șantierul, pentru a constata care este stadiul lucrărilor: “Vă veți plictisi de mine, credeți-mă! Voi veni foarte des pe șantier”.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Când va fi gata pasajul Ciurel. Primarul general ales al Capitalei are un RĂSPUNS