Video

Când vom putea să vedem un film la cinema, în București? Managerii se tem de o nouă închidere

De Andreea Milea.
Publicat: 03.05.2021, 16:31.
Actualizat: 03.05.2021, 16:32

Bucureştenii sunt de astăzi cu 30% mai liberi. Pentru că incidenţa a scăzut de vineri sub 3 la mia de locuitori, autorităţile au anunţat că o parte dintre restricţii vor fi ridicate. Comitetul municipal pentru Situaţii de Urgenţă s-a întâlnit în prima zi de Paşte în acest sens. Iar pe străzi ar trebui să se vadă efectele relaxării în condiţiile în care mulţi turişti s-au întors deja din mini-vacanţa de Sărbători.

De astăzi se redeschid restaurantele la interior, la o capacitate de 30%, la fel și sălile de spectacole, dar și teatrele. Însă nu vom vedea de astăzi sau de mâine o piesă de teatru în Capitală. Managerii au spus că mai au nevoie de timp să se rpegătească pentru venirea spectatorilor. Prima piesă de teatru va fi jucată sâmbătă la Teatrul Nottara.

S-ar fi putut redeschide tot de astăzi și cinematografele, însă, managerii vor mai aștepta de teama unei noi închideri. Ei așteaptă noi reguli. Cel mai probabil vom putea vedea un film la cinema abia în luna iunie.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis duminică redeschiderea sălilor de spectacol, a cinematografelor, a restaurantelor şi cafenelelor la o capacitate de 30% în intervalul orar 5.00 - 21.00, iar măsura va intra în vigoare de luni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.