Antena Meniu Search
x

Carmen Dan anunță că la PERMISE şi ÎNMATRICULĂRI se va lucra sâmbătă și duminică!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat, joi, că la permise și înmatriculări se va lucra sâmbătă și duminică, pentru a se recupera ziua de azi.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat, joi, că la permise și înmatriculări se va lucra sâmbătă și duminică, pentru a se recupera ziua de azi.

"Ne cerem scuze, aproape 15 mii de persoane apelează la serviciile noastre. Vom recupera ziua de azi, se va lucra incontinuu din momentul în care vor veni piesele. Nu plecăm acasă. Se va recupera sâmbată și duminică și în teritoriu. Vor funcționa toate serviciile noastre și în ziua de sâmbătă", a precizat Carmen Dan.

Tot miercuri, Carmen Dan a adus lămuriri cu privire la defecțiunea care a blocat azi activitatea de la Direcţia Permise.

"Sistemul a cedat în jurul orei două azi-noapte. Precizez că nu există niciun risc, nu este un atac cibernetic. Ce s-a întâmplat a fost o defecțiune la sistemul de răcire care nu a putut fi anticipată. Tot aseară, când am intrat pe avarie am lansat și comnada pentru piesele care trebuie înlocuite. Vor sosi la ora 15", a declarat Carmen Dan.

Ministrul a adăugat că speră ca sistemul să fie funcțional în cursul zilei de mâine și că, până la sfârșitul lunii noiembrie, se va introduce un nou sistem.

"Pur si simplu a cedat un ventilator, care tehnic nu a dat semnale că ar putea să cedeze. Sistemul are durata de exploatare de 10 ani. De aceea am spus că de două luni suntem pe procedura de transfer a bazei de date pentru noul sistem, care este deja achiziționat", a mai spus Carmen Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Carmen Dan anunță că la PERMISE şi ÎNMATRICULĂRI se va lucra sâmbătă și duminică!