Antena Meniu Search
x

Imagini dezolante! Carne aruncată cu excavatorul la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România (Video)

Imagini dezolante au fost surprinse la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, Carniprod Tulcea, efectată de pesta porcină.

Producatorul Carneprod Tulcea, afectat de pesta porcina - captura video

Imagini dezolante au fost surprinse la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, Carniprod Tulcea, efectată de pesta porcină.

Întreaga cantitate de carne stocată în depozitele producătorului român a fost aruncată, miercuri, de angajați.

Oamenii au folosit excavatorul pentru aruncarea cantităților uriașe de carne.

Pe acelaşi subiect

Compania Carniprod a fost profund afectată de pesta porcină care afectează România.

48 de mii de capete au fost ucise, iar halele sunt acum goale.

Din 150 de angajați, doar 10 oameni mai sunt în fermă acum. Si pentru ei sunt ultimele zile. 

Dandu Curcă, director la fermă, spune că angajații au plâns când au aflat că toate animalele vor fi sacrificate. "A fost un calvar, atât pentru angajați, cât și pentru cei care au pus bazele afacerii", a adăugat acesta.

Bilanțul pierderilor este unul cu multe zerouri. 52 de milioane de lei sunt pierderile. 29 de milioane inseamna paguba în privința animalelor sacrificate și a celor 600 de tone de carne aruncată din depozite,  iar 23 de milioane reprezintă pierderile inactivitatii fabricii timp de o lună și jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Imagini dezolante! Carne aruncată cu excavatorul la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România (Video)