Antena Meniu Search
x

Cartier din Timișoara, terorizat de spărgătorii de mașini

La Timişoara, automobilele au devenit ţinta preferată a hoţilor. O avalanşă de furturi auto a avut loc într-un cartier din oraşul de pe Bega. Cum nici până acum poliţiştii nu le-au dat de urmă hoţilor, oamenii sunt disperaţi şi aproape nu mai dorm, doar ca să-şi supravegheze maşinile.

de Redactia Observator

la 22.10.2020, 17:18

Vezi și
  • Zona de sud a Timişoarei a devenit raiul spărgătorilor de maşini
  • Oamenii au început să stea chiar şi de pază pentru a-i prinde pe hoţi

Zona de sud a Timişoarei a devenit raiul spărgătorilor de maşini. Hoţii lovesc noaptea şi nu lasă nimic în urma lor, de mai bine de două săptămâni. Oamenii sunt disperaţi şi au ajuns chiar să stea de pază pentru a-i prinde pe hoţi.

''Numai săptămâna asta au fost trei spargeri de maşini'', spune un localnic.

Grupurile de socializare de pe internet sunt pline cu nemulţumirile oamenilor, dar mai ales cu poze ale maşinilor distruse.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiș: În ultima perioadă, la nivelul Poliţiei Municipiului Timişoara, au fost depuse mai multe sesizări ce privesc furturi din autoturisme de către autori necunoscuţi. Poliţiştii efectuează verificări în vederea depistării autorilor şi tragerea acestora la raspunderea penală.

Şi dacă poliţia nu reuşeşte să îi prindă pe hoţi, proprietarii de maşini au la îndemână câteva metode de a se proteja. Pentru a evita ca maşina să fie considerată o ţintă, trebuie să nu lase în ea lucruri de valoare, cum ar fi geanta, portofelul sau telefonul mobil.

Hoţii din Timişoara nu au fost încă identificaţi, aşa că oamenilor nu le rămâne decât să spere că vor reuşi să-i surprindă într-o noapte în flagrant. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cartier din Timișoara, terorizat de spărgătorii de mașini