Cartoful nu mai e demult leguma săracului. E-atât de delicios, încât i s-a dedicat şi un festival
Sute de bucătari amatori au participat la tradiţionalul "Festival al cartofului" ţinut la Miercurea Ciuc. Bucatele pregătite au fost gulaşurile sau tocăniţele din cartofi, la care s-au adugat condimente dintre cele mai diverse. Peste 70 de echipe s-au întrecut, în încercarea de a le demonstra pofticioşilor că pot prepara cea mai gustoasă mâncare.
Sute de bucătari amatori au participat la tradiţionalul "Festival al cartofului" ţinut la Miercurea Ciuc. Bucatele pregătite au fost gulaşurile sau tocăniţele din cartofi, la care s-au adugat condimente dintre cele mai diverse. Peste 70 de echipe s-au întrecut, în încercarea de a le demonstra pofticioşilor că pot prepara cea mai gustoasă mâncare.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰