Antena Meniu Search
x

Casa Dior, omagiu adus regretatului Karl Lagerfeld

Casa Dior a prezentat la Săptămâna Modei la Paris o colecţie inspirată din moda de acum mai bine de o jumătate de secol. Departe de stilul feminin cu care s-a remarcat în lumea modei, Dior le propune acum doamnelor jachete bărbăteşti şi cămăşi în carouri inspirate din stilul anilor 50.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 17:27

Vezi și

Casa Dior a prezentat la Săptămâna Modei la Paris o colecţie inspirată din moda de acum mai bine de o jumătate de secol. Departe de stilul feminin cu care s-a remarcat în lumea modei, Dior le propune acum doamnelor jachete bărbăteşti şi cămăşi în carouri inspirate din stilul anilor 50. Prezentarea a reprezentat un omagiu adus de Casa Dior legendarului creator de modă Karl Lagerfeld.

Inspirată din moda anilor 50 noua colecţie semnată Dior propune rochii strâmte în talie pentru o siluetă perfectă. Formele voluptoase pot fi distinse şi prin pantalonii accesorizaţi cu o curea de piele. Hainele au fost create special pentru a evidenţia şoldurile, talia, sânii şi umerii.

Maria Grazia mărturiseşte că a fost inspirată de fetele rebele din 1950, care căutau să evadeze din austeritatea perioadei, cu ajutorul jachetelor de inspiraţie masculină, a blugilor cu croială amplă şi a eşarfelor de catifea. Iar toate aceste elemente s-au regăsit în prezentarea Dior din Săptămâna Modei de la Paris.

Vedetele prezentării au fost însă pălăriile negre care oferă femeilor mult mai multă încredere de sine. Însă toată prezentarea a fost dedicată marelui creator de modă, Karl Lagerfeld, care a încetat din viaţă săptămâna trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Casa Dior, omagiu adus regretatului Karl Lagerfeld