Antena Meniu Search
x

Bătrânul bătut de doi tineri în Braşov şi ajuns la spital în stare gravă locuia într-un cort. Mobilizare uriaşă pentru o casă

Continuă mobilizarea pentru bătrânul bătut fără milă în pasajul din Braşov. România este impresionată de povestea lui Dumitru Neculai.

Vezi și

Continuă mobilizarea pentru bătrânul bătut fără milă în pasajul din Braşov. România este impresionată de povestea lui Dumitru Neculai. Astăzi, doctorul Vasi Rădulescu, cel care a iniţiat campania de strângere de fonduri, l-a vizitat la spital. I-a adus cea mai frumoasă veste. Bătrânul care dormea într-un cort, pentru a economisi bani, ar putea avea o casă nouă.

Lovit de nouă ori cu pumnii şi de 12 ori cu picioarele. Totul în doar 38 de secunde. Este filmul atacului brutal. Povestea lui Dumitru Neculai i-a impresionat pe mulţi români, care au venit în ajutorul lui. L-au văzut ca pe bunicul lor. Astăzi, a primit o nouă vizită, din partea medicului Vasi Rădulescu. În acţiunea demarată de el s-a strâns o sumă impresionantă: "S-a mobilizat foarte multa lume. Numai la mine, vreau sa va spun ca am trecut de 50.000 de lei. Ce vom face mai departe este sa-l ajutam."

Pentru că bătrânul nu are nici măcar acte şi, implicit, nici cont bancar, medicul a promis că îl va ajuta să rezolve şi această problemă.

Bărbatul de 66 de ani lucra în Braşov cu ziua şi până anul trecut, a stat la un localnic. Vara trecută s-a mutat într-un cort, pentru a nu cheltui bani cu întreţinerea şi chiria. Acum, doctorul venit din Bucureşti vrea să-l vadă într-o casă doar a lui. 

În ciuda bătăii, starea de sănătate fizică se îmbunătăţeşte. Este însă afectat psihic. Bătrânul are stări de confuzie şi nu îşi aminteşte ce i s-a întâmplat. Tocmai de aceea, spun medicii, are nevoie de odihnă pentru a-şi reveni. De aceea, va petrece Paştele în spitalul din Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bătrânul bătut de doi tineri în Braşov şi ajuns la spital în stare gravă locuia într-un cort. Mobilizare uriaşă pentru o casă