Antena Meniu Search
x

Pline de crăpături şi cu tencuiala căzută. Aşa arată casele din comuna Bucerdea din cauza camioanelor cu lemn

Localnicii dintr-o comună din judeţul Alba trăiesc un adevărat coşmar. Casele ridicate cu multă muncă se crapă de la o săptămână la alta.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 17:12

Vezi și
  • Necazul oamenilor nu este străin autorităţilor.
  • Primarul a pus chiar şi un indicator care interzice accesul.

Ai crede că locuiesc în epicentrul unui cutremur, însă nu despre asta este vorba. Locuinţele sunt distruse de mașinile de mare tonaj, încărcate peste limita legală cu buşteni. Nici restricţiile impuse de primărie, nici amenzile poliţiştilor, nu reuşesc să oprescă maşinile cu lemne.

Pline de crăpături şi cu tencuiala căzută. Aşa arată casele din comuna Bucerdea din cauza maşinilor de mare tonaj, burduşite peste limită cu buşteni.

Localnicii au ajuns la capătul răbdării, mai ales că tot ei sunt cei care trebuie să scoată bani din buzunar ca să repare locuinţele.

Necazul oamenilor nu este străin autorităţilor. Primarul a pus chiar şi un indicator care interzice accesul maşinilor de mare tonaj în localitate, degeaba -însă.

Traian Rusu, primarul: Am pus o restricţie de tonaj pe drumul respectiv. Am pus un tonaj de 5 tone pe osie. Îmi pare rău de situaţie. Eu sunt convins că organele de ordine poliţia îşi face datoria, dar nu pot să stea nici ei în permanenţă acolo.

Şi drumul pe care îl tranzitează camioanele cu lemne este distrus, iar primaria vrea să orhganizeze licitaţie pentru reabilitarea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Pline de crăpături şi cu tencuiala căzută. Aşa arată casele din comuna Bucerdea din cauza camioanelor cu lemn