Antena Meniu Search
x

Cât trebuie să scoateţi din buzunar dacă vreţi să petreceţi ziua de 8 Martie pe alte meleaguri

Vezi și

Cele mai căutate cadouri de 8 martie sunt vacanţele, iar românii nu se zgârcesc atunci când vine vorba despre mini vacanţa de ziua femeii. În medie, pentru o excursie de câteva zile în străinătate, români scot din buzunar puţin peste 300 de euro.

Punta Cana se încadrează în categoria destinaţiilor de lux. Un pachet pentru 7 zile, cu bilet de avion dus-întors şi cazare la un hotel de 4 stele, all inclusive, costa 1600 de euro, de persoană. E drept, puţini români îşi permit să-şi ia atâtea zile libere de la serviciu. Cei mai mulţi aleg vacanţe de 3 sau 4 zile.

Astfel încât, cu numai 500 de euro, domnii îşi pot surprinde soţiile sau iubitele cu un sejur de 4 zile, la Paris sau Londra. Banii acoperă cazarea la un hotel de 4 stele şi micul dejun. În topul preferinţelor românilor se află şi Roma, Viena sau Lisabona.

Cu puţin peste 300 de euro, doritorii pot petrece o mini vacanţă la Barcelona sau Florenţa, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. Anul acesta, s-au vândut cu 30 la sută mai multe vacanţe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cât trebuie să scoateţi din buzunar dacă vreţi să petreceţi ziua de 8 Martie pe alte meleaguri