Antena Meniu Search
x

Ipoteze ŞOCANTE în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului ieşean: DUBLĂ CRIMĂ, EROARE sau chiar MALPRAXIS

Dublă crimă, accident sau chiar malpraxis. Sunt ipotezele luate în calcul în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna ieşeană Butea. Edilul a început chiar o anchetă pe cont propriu. A trimis probe la analiză şi în străinătate.

Vezi și

Dublă crimă, accident sau chiar malpraxis. Sunt ipotezele luate în calcul în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna ieşeană Butea. Edilul a început chiar o anchetă pe cont propriu. A trimis probe la analiză şi în străinătate.

-Soţia dumneavoastră era un om puternic?

-Precum o piatră în munte. O mamă deosebită, ce să vă mai spun. Cea mai mare tragedie! Exclud varianta cu etilenglucol, să fi luat ea, să-i fi dat şi tatălui. Ne înţelegeam prea bine, nu avea cum să se întâmple asta.

Otrava din antigel a fost găsită în trupul soţiei şi al tatălui primarului. Luiza Alina a murit după o săptămână de chinuri. În timp ce socrul ei s-a stins în câteva ore. Acum, tatăl bebeluşului ei promite că va afla adevărul. Pentru asta a început o anchetă pe cont propriu. 

Pe acelaşi subiect

-Am trimis deja nişte probe în Italia. Ea când a venit de la petrecere a vomitat. Sper să reiasă şi din vomă dacă a avut substanţa respectivă ingerată. 

-Nu a luat efectiv probe din casă poliţistul?

-Nu! Mă aşteptam să vină să întoarcă casa cu fundul în sus. 

Prima ipoteză: o dublă crimă prin otrăvire. Edlilul mărturiseşte că are duşmani, a primit chiar şi ameninţări.  

-Dacă este adevărat cu etilenglucolul, este clar că incomodez pe cineva. 

-Şi este clar că nu este o greşeală?

-Niciodată!

În gospodărie, are un atelier. Acolo se află un butoi cu antigel. Însă, Anton Anti povesteşte că nimeni din familie nu avea acces la el. 

-Este antigel g11, albastru-verzui, foarte uzat, nu poate fi considerat un suc. Poate ar fi trebuit să vină să ia amprente de pe butoiul respectiv 

Totuşi, în sat se vorbeşte şi despre ipoteza unei cumplite greşeli. Ca antigelul să fi fost confundat cu un suc. 

Luiza Alina era studentă la Farmacie, în Iaşi. Înainte de a fi dusă la spital, iar organele să-i cedeze rând pe rând, urma un tratament dur, pentru dureri de spate. Soţul ei ia în calcul o altă variantă. O greşeală medicală. 

-Credeti ca poate fi o greseala medicala?

-Nu voit!

Anchetatorii sunt nevoiţi să nu excludă toate variantele. Inclusiv posibilitatea ca primarul să fi fost cel care şi-ar fi putut ucide familia. 

Mâine, tânăra mamă va fi condusă pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ipoteze ŞOCANTE în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului ieşean: DUBLĂ CRIMĂ, EROARE sau chiar MALPRAXIS