Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cavouri cu panouri solare şi pietre funerare sculptate în formă de pian

Investiţii de zeci de mii de euro pentru somnul de veci. Deşi preoţii spun că pe lumea cealaltă nu luam nimic cu noi.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 21:15

Investiţii de zeci de mii de euro pentru somnul de veci. Deşi preoţii spun că pe lumea cealaltă nu luam nimic cu noi, sunt mulţi români care îşi pregătesc, încă din timpul vieţii, adevărate monumente funerare. Sunt la mare căutare cavourile din granit. Şi în privinţa sicrielor, cerinţele sunt deosebite. Lemnul de nuc a fost înlocuit cu cel de păr african. Cel mai fin lemn care provine dintr-un pom fructifer.

Morţii cu morţii, vii cu vii - însă cei din urmă plătesc. Bani mulţi pentru un somn de veci, într-un cavou de lux care costă cât o garsonieră sau un apartament. Cei care construiesc monumente funerare vorbesc despre cereri tot mai speciale. 

La mare căutare, în acest moment, sunt criptele din granit, sculptate ori pictate manual. Tot din granit a fost lucrată şi piatra funerară a unui tănăr muzician din Iaşi. Are formă de pian. Cavoul, construit în termopan are trepte din sticlă, icoane cu LED-uri şi o inimă uriaşă care se aprinde. Pe acoperiş există chiar şi un panou solar. De calitate trebuie să fie şi sicriul. 

Vezi și

Investitorii din domeniu se gândesc chiar să împrumute ideille celor de afară, astfel că în curând vom vedea pe străzile din România dricuri în formă de motor, ori alte forme care să aibă legătură cu pasiunile celui decedat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Cavouri cu panouri solare şi pietre funerare sculptate în formă de pian