Antena Meniu Search
x

Caz cutremurator in Vrancea! Un copil de 11 ani a murit dupa ce s-a intepat cu un cui in talpa

De la o intepatura de cui in talpa, plimbat prin doua spitale si alte cateva sectii medicale, un baiat din Dumbraveni, Vrancea, a ajuns sa moara, la doar 11 ani.

Vezi și

Un copil de 11 ani, de-o veselie iesita din comun. Sanatos tun. Vaccinat. Sambata seara, dintr-o joaca in curte, s-a intepat la picior, intr-un cui. A fost inceputul calvarului.

Duminica dimineata, a inceput si plimbatul prin spitale. Mama si-a luat de mana baiatul si l-a dus la spitalul din comuna Dumbraveni. Aici, a fost diagnosticat cu plaga intepata, dar medicii i-au dat drumul acasa. A doua zi, cosmarul a revenit. Baiatul a inceput sa verse. “S-au uitat la piciorul lui si au zis: lasa, draga, i-ai dat pastilele de care v-am zis?, I-am dat, am spus. Lasa ca-i trece, a mai spus medicul. Am venit acasa, am vazut ca varsa iar. Si am zis: doamna, va deranjez iar. Mi-a dat trimitere la Focsani, la Pediatrie”, a povestit mama copilului.

“Avea un mic disconfort abdominal si niste varsaturi. M-am intrebat de ce varsa, noi neavand aici radiologie si laborator, l-am trimis la Pediatrie”, a declarat medicul Mircea Dutescu de la Spitalul Dumbraveni.

La sectia de terapie intensiva din Focsani a ajuns, in cele din urma. Si tot aici, s-a stins. “Din pacate, starea copilului a continuat sa se inrautateasca si la scurt timp, a intrat in stop cardio-respirator”, a explicat Alina Pelin, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Focsani

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. In functie de rezultat, parintii sunt dispusi sa faca plangere impotriva conducerii celor doua spitale. Si chiar la Colegiul Medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Caz cutremurator in Vrancea! Un copil de 11 ani a murit dupa ce s-a intepat cu un cui in talpa