Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce a făcut acest şofer pe autostrada Sibiu - Deva i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic: "Încă un sinucigaş!"

de Redactia Observator

la 04.03.2017 , 23:13

Un şofer i-a surprins sâmbătă de dimineaţă pe toţi cei aflați în trafic pe Autostrada A1, între Sibiu şi Deva. Fără să se teamă nici o clipă pentru viaţa sa, acesta conducea, fără nicio jenă, pe contrasens.

Doar grija şi atenţia celor care circulau regulamentar au făcut să fie evitat un accident. Un şo fer a filmat imaginile şi le-a postat pe contul său de pe o reţea de socializare, adăugând comentariul: "Încă un sinucigaş..."

Imaginile sunt practic elocvente, iar poliţia poate afla uşor proprietarul autovehicolului, deoarece filmare surprinde numerele de înmatriculare, maşina fiind din Botoşani.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Ce a făcut acest şofer pe autostrada Sibiu - Deva i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic: "Încă un sinucigaş!"