Antena Meniu Search
x

Ce AMENDĂ a plătit tânărul filmat de prietenele sale în timp ce DISTRUGE un tramvai, în Oradea: "Mulțumesc din suflet pentru reclama făcută"

Mama lui Bogdan Tiponuţ, tânărul filmat în timp ce distruge un tramvai, în Oradea, s-a prezentat pentru a plăti pagubele produse de fiul său.

Mama lui Bogdan Tiponuţ, tânărul filmat în timp ce distruge un tramvai, în Oradea, s-a prezentat la societatea Oradea Transport Local SA, pentru a plăti pagubele produse de fiul său.

Bogdan Tiponuţ, elev la Liceului cu Program Sportiv Bihorul, a provocat un adevărat scandal după ce s-a lăsat filmat de prieteni, joia trecută, în timp ce se dădea cu bicicleta în tramvai şi distrugea un scaun al garniturii.

Femeia s-a prezentat azi la OTL și şi-a cerut scuze pentru faptele fiului ei.

"Mama, ca orice mamă, ne-a rugat să îl iertăm, că băiatul este diabetic, că a băut o bere... I-am spus că nu avem ce ierta, pentru că pagubele provocate de băiat trebuie acoperite", a declarat directorul OTL, Viorel Mircea Pop, pentru ebihoreanul.ro.

Pe acelaşi subiect

Femeia a plătit societăţii de transport o amendă de 250 şi contravaloarea pagubelor de 1.110 lei.

Întâmplarea a fost postată în reţeaua SnapChat de o elevă de 16 ani de la același liceu, care l-a şi întărâtat să comită actul de vandalizare. "Bă, Tiponuţ, rupe scaunele! Hai că poţi! Mai fă o dată! Rupe-l, dă-l dracului!", spune tânăra în imagini.

În ciuda valului de indignare de pe reţelele de socializare, Bogdan a postat ulterior pe Facebook un mesaj în care spune că nu are niciun regret: „Multumesc din suflet pentru reclama făcută! M-am vazut la 6 canale TV și în o multime de ziare și pagini de pe facebook ! + aproximativ 300 de cereri de prietenie + multe comentarii facute sunt aiurea (adica sunteti mai redusi mintal decât mine) ???????????? + amenintari, iar pe multi dintre voi va bate vântu dintr-o parte-n alta !!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce AMENDĂ a plătit tânărul filmat de prietenele sale în timp ce DISTRUGE un tramvai, în Oradea: "Mulțumesc din suflet pentru reclama făcută"