Meniu
Search
x

Video Ce amendă a primit bărbatul care și-a filmat fetița de 9 ani la volan, în Dolj. ”Se uită Poliţia Rutieră la noi, fă-le cu mâna!”

O fetiţă de doar 9 ani conduce o maşină, pe un drum dintr-o localitate din Dolj. Tatăl fetei filmează şi transmite live pe un site de socializare. Şi o încurajează zgomotos. Iar fetiţa face exact ce i se spune şi nici nu mai e atentă la drum. Pe bancheta din spate stă o altă fetiţă care se amuză de întreaga scenă.

De Redactia Observator la 03.06.2021, 20:36
Vezi și

”Calcă pedala, tată, dă-i a doua! Aia, aia, aia. Calc-o tare, tare, tare de tot. Tare! Tati, se uită Poliţia Rutieră la noi, fă-le cu mâna! Spune că vrei să dai de permis!”, îi strigă bărbatul fiicei sale, pe filmare.

La scurt timp, imaginile au dispărut de pe internet, nu înainte de a fi văzute de poliţişti. Au verificat şi au descoperit, culmea, că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu. 

Iresponsabilitatea şi inconştienţa i-au adus un dosar penal şi o amendă de 1.000 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ce amendă a primit bărbatul care și-a filmat fetița de 9 ani la volan, în Dolj. ”Se uită Poliţia Rutieră la noi, fă-le cu mâna!”