Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţii şi interpretări

Un astfel de vis este deseori asociat cu dorinţa de a avansa din punct de vedere profesional şi de a obţine beneficii financiare pe care nu le deţinem în viaţa de zi cu zi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.08.2020, 13:35

Interpretare vis bani
Ce înseamnă când visezi bani - iStock | Getty Images
  • Monedele sunt un semn bun în vis
  • Bancnotele sunt interpretate ca semn rău.

Visul în care apar bani are în general conotaţii pozitive, mai ales că este asociat cu încrederea de sine, stima, succesul, cu dorinţa de a excela în diferite domenii, dar şi cu încercarea de a obţine siguranţa traiului de zi cu zi. 

Poate însemna însă şi teamă ori ghinion din punct de vedere financiar, în funcţie de contextul în care apar bancnotele în visul nostru. 

Ce înseamnă când visezi bani- semnificaţii pozitive

Bani moşteniţi. Dacă visaţi că aveţi parte de o moştenire poate însemna că faceţi un schimb de opinii, impresii, sfaturi şi vorbe bune cu o persoană dragă care vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă de viitor. Puteţi avea parte de câştiguri financiare, dar mai ales emoţionale, prin creşterea încrederii de sine şi prin focalizarea energiilor spre fericire şi bunăstare. 

Monede. Dacă visezi monede înseamnă că vei avea parte de oportunităţi la caare nu te-ai aştepta în mod normal, dar şi că ai putea primi înapoi o anumită sumă de bani, o datorie, un împrumut. 

Bani dăruiţi. Dacă visezi că dăruieşti o sumă de bani subliniază depre tine faptul că eşti o persoană altruistă. Dacă în vis oferi bani mulţi unu icaz social poate însemna că te afli la o răscruce. Este important să te gândeşti la tine şi la acţiunile pe care vrei să le faci în viaţa reală, trebuie să faci o schimbare şi să îmbunătăţeşti un lucru, fie să ai mai multă încredere ori să lucrezi la temperamentul tău. 

Bani primiţi în dar. Dacă visezi că primeşti o sumă de bani înseamnă că te vei bucura în viitor de lucruri importante, vei avea parte de beneficii, dar nu neapărat materiale. Un astfel de vis poate avea ca interpretare inclusiv apariţia unui nou membru în familie, ori avansarea în plan financiar. Poate fi interpretat ca o răsplată pentru efortul depus de tine într-un anumit moment. 

Dacă numeri bani în vis înseamnă că te aşteaptă multe oportunităţi, iar dacă visezi câştiguri la jocurile de noroc te aşteaptă surprize în viaţă şi noutăţi în drumul destinului. De asemenea dacă economiseşti bani în vis poate însemna că este momentul oportun de a progresa din punct de vedere financiar şi de a lua deciziile potrivite pentru a obţine venituri mari în viaţa reală. 

Ce înseamnă când visezi bani- semnificaţii negative

Bancnote. Dacă în vis îţi sunt portretizate direct bancnote nu poate fi un semn foarte bun. Acest semn îţi poate aduce la cunoştinţă că te apropii de un moment dificil din punct de vedere profesional, ai putea experimenta pierderi financiare şi ghinion, iar dacă în vis rupi bancnotele este semnul conştientizării tale referitor la lipsurile materiale care te pot aştepta. 

Pierderea banilor în vis. Acest lucru poate însemna un moment de tristeţe, trecerea printr-un moment dificil în familie ori în cercurile de prieteni precum şi lipsa încrederii în forţelor proprii. 

Dacă arunci bani în vis înseamnă că vei da de necaz, vei avea diferite supărări, iar dacă auzi monede zornăind îţi este prevestită nefericirea, impasul. 

Dacă cineva îţi fură bani în vis înseamnă că trebuie să te detaşezi de acea persoană, fiind o ifnluenţă nu tocmai pozitivă, care îţi fură energia, însă dacă tu eşti hoţul înseamnă că treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental şi trebuie să fii mai cumpătat pentru a nu suferi din dragoste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţii şi interpretări