Antena Meniu Search
x

Petrecere pe cinste între studenţii din Târgu Mureş, pe ritmuri vesele şi cu cocktail-uri cât mai colorate

Ce poate fi mai relaxant şi mai plăcut decât o petrecere în pijamale, alături de prietenii şi colegii de facultate?

Vezi și

Ce poate fi mai relaxant şi mai plăcut decât o petrecere în pijamale, alături de prietenii şi colegii de facultate? S-a întâmplat la Târgu Mureş, acolo unde zeci de studenţi s-au distrat la maximum, pe ritmuri vesele şi cu cocktail-uri cât mai colorate, asortate chiar cu vestimentaţia! Haideţi să vedem şi noi imaginile de la petrecerea care a ţinut până în zori!

Nu, nu vă înşelaţi, ba chiar este ceea ce vedeţi! Studenţi de la Medicină s-au distrat pe cinste seara trecută într-un bar din Târgu Mureş, cu pijamalele la purtător. Şi dacă vă gândeaţi că este simplu să te pregăteşti pentru o asemenea petrecere, vă înşelaţi. Domnişoarele s-au chinuit ore în şir să arate impecabil chiar şi ţinutele pentru somn.

După ce au schimbat de mai multe ori ţinutele, fetele au plecat val vârtej spre... kilometrul zero al distracţiei din oraş.

Bineînţeles că şi localul şi-a aşteptat aşa cum se cuvine petrecăreţii. Muzică tare în boxe şi cocktail-uri care mai de care mai colorate, în ton cu pijamalele.

Distracţia a fost una pe cinste. Iar, mulţi dintre studenţi se gândesc serios să adopte acest stil vestimentar la fiecare petrecere. 

Organizatorii promit, însă, ca mai au şi alte idei năstruşnice pentru cei care vor să facă o pauză de la învăţat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecere pe cinste între studenţii din Târgu Mureş, pe ritmuri vesele şi cu cocktail-uri cât mai colorate