Antena Meniu Search
x

Cea mai puternică femeie din lume va urca pe scenă de operă

Cea mai puternică femeie din lume cochetează cu opera. Culturista Natalia Kuznetsova spune că va juca rolul unei amazoane, într-un spectacol al Teatrului Balşoi

Cea mai puternică femeie din lume cochetează cu opera. Culturista Natalia Kuznetsova spune că va juca rolul unei amazoane, într-un spectacol al Teatrului Balşoi.

La 26 de ani, rusoaica Natalia Kuznetsova a bătut record după record în culturism, iar acum îşi face intrarea în lumea artistică. Tânăra culturistă spune că va avea un rol în spectacolul de operă Manon Lescaut, de Puccini, pus în scenă de Teatrul Balşoi.

Deocamdată, însă, culturista cu dimensiuni impresionante trebuie să se mulţumească doar cu un rol minor: nu va cânta şi nu va spune nicio replică.

"Am un rol episodic în acest spectacol. Voi fi o amazoană captivă şi voi juca în actul 3, în bikini", spune Kuznetsova.

Ca sportivă, rusoaica are mai multe titluri europene şi mondiale la culturism, dar şi haltere şi deţine şi 3 recorduri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent însă, Kuznetsova şi-a anunţat cei 200 de mii de fani de pe Instagram că vrea să revină în activitate, după ce s-a retras în urmă cu 18 luni. În prezent, ea e antrenor de culturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cea mai puternică femeie din lume va urca pe scenă de operă