Antena Meniu Search
x

Cei doi tineri gasiti carbonizati, ucisi pentru droguri

Au ucis in bataie doi tineri si apoi le-au ars trupurile, pentru droguri. Politistii care ancheteaza dublul asasinat din Mehedinti au luat pe sus aseara sase tineri. Printre ei sunt o fata si doi minori

Vezi și

“Regretam ce am facut”, spun acestia, dar regretele lor sunt tardive. O tanara si un barbat pe care-l asteptau acasa sotia si un copil au avut parte de un sfarsit groaznic.

Pentru droguri si bani i-ar fi ucis pe cei doi tineri. Cei sase suspecti, printre care se afla doi minori si o femeie, s-ar fi intalnit cu victimele lor intr-un bar din Motru. Acolo a inceput cearta care s-a terminat cu un dublu asasinat inspirat parca din filmele de la Hollywood.

Suspectii ar fi vrut sa arunce masina in care se aflau trupurile victimelor intr-un lac, dar pentru ca autoturismul s-a impotmolit, i-au dat foc, sa ascunda urmele teribilei crime. Flacarile n-au inghitit insa toate indiciile si politistii le-au batut aseara la usa criminalilor. Suspecta de 22 de ani este cercetata pentru complicitate la crima, in timp ce ceilalti cinci, inclusiv minorii, sunt acuzati de omor deosebit de grav.

Astazi, toti cei sase suspecti vor merge la locul faptei pentru a face reconstituirea dublului asasinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Cei doi tineri gasiti carbonizati, ucisi pentru droguri