Antena Meniu Search
x

A avut loc ediția virtuală a premiilor MTV Europe Music

Muzică, energie și cele mai mari nume ale scenei pop s-au reunit duminică seară într-o ediție virtuală a premiilor MTV Europe Music. În pofida pandemiei, evenimentul, dedicat artiștilor din Europa, nu și-a dezamăgit fanii. Marele câștigător al galei a fost grupul sud-coreean BTS, care a obținut patru trofee, inclusiv unul adaptat crizei sanitare.

de Redactia Observator

la 09.11.2020, 22:37

Vezi și

Lady Gaga a fost desemnată cel mai bun artist, un titlu pentru care au mai concurat artiști ca Justin Bieber, Miley Cyrus și The Weeknd. Totuși, vedeta americană nu a reușit să obțină un alt trofeu râvnit al galei: cel mai bun clip, suflat de DJ Khaled pentru "Popstar".  

La videoclip au colaborat Drake şi, doar ca actor, Justin Bieber. Cel mai de succes grup K-pop al momentului, care a făcut recent vâlvă și la bursă, a primit cele mai multe trofee la această gală.

BTS a primit trofeele pentru cel mai bun grup, cel mai bun cântec, hitul "Dynamite", cei mai mulți fani și cel mai bun concert virtual transmis în streaming. Show-ul a fost inclus și în Guinness Book pentru cel mai mare număr de spectatori, 756 de mii de pe întreg globul. Gazda galei MTV Europe Music, grupul Little Mix, a făcut senzație cu o performanță în realitate augmentată și a primit trofeul pentru cel mai bun artist pop.

Revelația serii a fost cântăreața columbiană Karol G, care a primit două premii, pentru cel mai bun artist latino şi pentru colaborarea cu Nicki Minaj la piesa "Tusa". 

Trupa lui Chris Martin, Coldplay, și-a îmbogățit palmaresul de 20 de ani cu încă un trofeu, pentru cel mai bun artist rock. DJ David Guetta a primit premiul pentru cea mai bună muzică electro. 

Show-ul a punctat și  un tribut Eddie Van Halen, la care au participat Tom Morello și St. Vincent. Starul considerat unul dintre cei mai mari chitariști ai lumii a murit luna trecută din cauza unui cancer. 

Tom Morello: "Eddie Van Halen este acel tip de muzician care apare o dată la un secol. Dacă suntem norocoși. A schimbat fundamental lumea chitarei electronice"

Cea de-a 27-a ediție a MTV Europe Music Awards abia s-a încheiat, dar organizatorii au anunțat deja că gala de anul viitor va avea loc în Ungaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » A avut loc ediția virtuală a premiilor MTV Europe Music